Search
Close this search box.

Proslava šampionske titule ŽOK ‘Jajce-Nansen’

Podijeli članak:

Proteklog vikenda, članice Ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” priredile su svečanost u Gradskoj sportskoj dvorani povodom osvajanja šampionske titule u kategoriji Pionirke. Ovom prilikom su proslavljene i dvije vicešampionske titule u kategorijama Predpionirke i Kadetkinje, čime su članice kluba pokazale svoj izuzetan sportski duh i posvećenost odbojkaškom sportu.

Posebno priznanje

Središnji dio svečanosti bilo je uručenje specijalnog priznanja najboljoj igračici Alemi Joldić, koja je svojim izuzetnim doprinosom i postignutim rezultatima ostavila neizbrisiv trag u klubu. Ovo priznanje dodjeljuje se kao izraz zahvalnosti za izuzetne rezultate i posvećenost ženskom odbojkaškom sportu u zadnje dvije godine u omladinskoj ligi SBK/KSB.

Svečanost je započela kušanjem šampionske torte, nakon čega je uslijedilo druženje koje je dodatno ojačalo timski duh i zajedništvo među članicama kluba. Osim toga, organizirano je edukativno predavanje i praktične vježbe, pružajući mlađim članicama priliku za daljnje učenje i usavršavanje svojih vještina.

Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri bila je podjela medalja mlađim članicama za učešće na individualnom klubskom takmičenju. Ovaj gest bio je način da se nagrade njihovi trud i zalaganje, te ih motivira za daljnji rad i napredak.

Roditelji naših članica pokazali su velikodušnu podršku prisustvom na svečanosti, čime su dodatno doprinijeli sveukupnoj atmosferi slavlja i ponosa. Njihova podrška bila je ključna za uspjeh ovog događaja i dodatno je motivirala sve prisutne.

This slideshow requires JavaScript.

Ovaj događaj bio je više od obične proslave – bio je to trenutak kada su se slavili trud, rad i posvećenost. Članice Ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” pokazale su kako se zajedništvom i upornošću postižu veliki uspjesi. Osvajanje šampionske titule i dvije vicešampionske titule dokaz su njihovog predanog rada i neprestane želje za napredovanjem.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U pojedinim dijelovima Australije u noći između petka i subote palo je više od...

Poznati bosanskohercegovački kantautor, muzičar i pjevač, Aldin Kurić, poznatiji kao Al'Dino, održat će svoj...

Adidas je povukao fotografije manekenke Belle Hadid iz reklama koje promovišu sportsku obuću koja...

Da kockanje kao navika i ovisnost ne poznje granice, pokazuju i najnoviji podaci iz...

Na ovogodišnjoj Internacionalnoj matematičkoj olimpijadi (IMO), koja se ove godine održala u Velikoj Britaniji...

Prošle sedmice građani Donje Suvaje pored Gračaca protestvovali su nakon što su prilikom radova...