Jajce Online
HRONIKA

Priznao da je trgovkinju udario kasom pa s parama pobjegao ukradenim golfom

Aleksandar Koprivica (23), serijski lopov iz Bijeljine, koji je policijske izvještaje počeo puniti još kao maloljetnik jer su mu na meti bila tuđa vozila, uglavnom golfovi, ponovo je uhapšen, ovaj put zbog sumnje da je uzeo novac iz trgovine, čiju je radnicu udario kasom, a nakon toga ukrao i golf 2, kojim se dao u bjekstvo.

Potvrdili su to izvori “Nezavisnih novina” upućeni u istragu, koji dodaju da je Koprivica sve priznao policiji nakon što je uhapšen.

Policija ga tereti da je 12. oktobra izveo tešku krađu na drzak i opasan način pa da je zatim ukrao automobil.

Naime, Policijska stanica Bijeljina 2 tog dana oko 19.40 dobila je prijavu da je u trgovini u Bijeljini izvedena ova krađa.

“Pljačkaš je izvukao novac iz kase i njome udario radnicu te pobjegao u nepoznatom pravcu”, naveli su izvori “Nezavisnih novina”.

Kad je to prijavljeno policiji, na teren su izašle patrole te na više lokacija čekale da se pojavi razbojnik. U međuvremenu je, sumnja se, Koprivica ukrao vozilo – golf 2, a policija ga je potom zaustavila i prije nego što je vlasnik tog automobila shvatio da je pokraden.

“Oko 20.40 na području Bijeljine tokom kontrole saobraćaja zaustavljen je golf 2, koji je vozio Koprivica. Kontrolom vozila utvrđeno je da je ono ukradeno na području Bijeljine”, ističu naši izvori.

Policajci su odmah uhapsili ovog mladića. Tokom krim-obrade on je priznao da je ukrao novac u trgovini, a zatim i golf koji je bio na parkingu u Bijeljini.

“O svemu je obaviješten postupajući tužilac, koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog dostavi izvještaj”, istakli su iz policije.

Naši sagovornici podsjećaju da Aleksandar godinama važi za jednog od poznatijih lopova u Bijeljini.

“Malo-malo pa izazove neki problem. I prije sticanja punoljetstva upadao je u tuđa vozila i krao ih”, naglašavaju naši izvori.

Povezane vijesti

Pred djecom tukao suprugu i prijetio joj pištoljem

admin

Pronađena je vlasnica povrijeđenog labradora: Iz GSS-a zahvalili građanima na humanoj reakciji

admin

Preminuo od posljedica prometne nesreće u Tomislavgradu

admin