Pozivom na humanitarni broj 17056 darujete 1KM za liječenje teško oboljele majke

Podijeli članak:

Aleksandra Ilić iz Šipova je osmogodišnjoj djevojčici majka koja se već dugi niz godina bori s opakom bolešću koja dovodi do propadanja nervnog sistema. Aleksandri se bolest javila nakon pada sa stepenica porodične kuće kada je zadobila teške povrede glave. Iako je prošlo sedamnaest godina od tog incidenta, bolest je nastavila da napreduje i danas je Aleksandra vezana za krevet i invalidska kolica.

Unatoč tome, Aleksandra je hrabra i snažna, ne odustaje i želi novu priliku za ozdravljenje kako bi bila uz svoju porodicu i gledala svoju osmogodišnju kćerkicu kako odrasta. Međutim, poslednje tri godine su bile posebno teške za nju, jer se iscrpljuje pokušavajući ponovo stajati na svoje noge i vidjeti svjetlost dana.

Da bi Aleksandra lakše prebrodila ove teške trenutke i izašla iz kuće, potrebna joj je pomoć. Ugradnjom invalidske platforme ona će lakše izlaziti iz kuće i biti neovisnija.

Za sve one koji žele pomoći, postoji mogućnost uplate na broj žiro računa: 5517202577693626, a za uplate iz inostranstva IBAN: BA395517202867105348, SWIFT/BIC: BLABABA22.

Međutim, jednostavniji način za pomoć je pozivanjem humanitarnog broja 17056, gdje će donirati 1KM za liječenje Aleksandre Ilić. Vaš poziv može značiti razliku u životu ove hrabre i snažne majke, a svaka donacija je dragocjena.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pomognu Aleksandri u njenom borbi. Njen primjer hrabrosti i upornosti neka bude inspiracija svima nama da se borimo i nikada ne odustajemo, bez obzira na životne izazove s kojima se suočavamo.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na magistralnom putu Tuzla – Sarajevo, u...

Bosna i Hercegovina je na današnji dan prije 30 godina, 2. juna 1993. godine,...

Prihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2023. godine iznosili su 4 milijarde...

Komandant 30. partizanske divizije Stanislav Galić naredio je 23. aprila 1992. formiranje 1. partizanske brigade. Za...

U subotu, 3. juna, održat će se centralni dio manifestacije obilježavanja zločina na području...

U sklopu Škole glume i govora Studio “Jazavac” i ove godine, kao završni rad,...