Search
Close this search box.

Požar kod Bijeljine, eksplodirale i bombe na tavanu

Podijeli članak:

Zbog požara koji je u Gornjoj Čađavici kod Bijeljine zahvatio kuću, u kojoj najvjerovatnije ima eksplozivnih naprava jer su se čule dvije detonacije, blokiran je put u ovom selu, saznaje InfoBijeljina.

U Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina kažu za InfoBijeljina da se jedan kamion vratio, ali su još četiri na terenu i vjerovatno će se na licu mjesta dežurati do ujutru.

Na lice mjesta je izašao i dežurni tužilac, ekipe Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja, kao i policija. Iz Policijske uprave Bijeljina kažu da je u Policijsku stanicu Bijeljina 1 prijavljeno da je došlo do požara na pomoćnom objektu, a koji se proširio na krovnu konstrukciju kuće.

Na lice mjesta su izašli policijski službenici, a usljed gašenja požara čule su se dvije detonacije, najvjerovatnije bombe na tavanu kuće”, rečeno je portalu InfoBijeljina iz Policijske uprave Bijeljina.

Kako su dodali, o svemu su upoznati i radnici Civilne zaštite Bijeljina i dežurni tužilac, koji je naložio da se požar lokalizuje, lice mjesta obezbijedi do dolaska „A Tima“ iz Doboja, te da se tek nakon toga izvrši uviđaj.

“U toku je lokalizovanje požara, a povrijeđenih lica nema”, rekli su iz policije.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka