Jajce Online
MAGAZIN

Potrošila 8.000 evra kod veterinara da bi saznala da joj je mačka samo čudna

Britanku Abigail Laker zabrinulo je neobično ponašanje njezine mačke Moose pa je odlučila odvesti je veterinaru na pretrage, a nakon što je potrošila veliku svotu novca, saznala je da joj je mačka jednostavno – čudna.

“Ispočeta nisam shvatila da postoji problem. Odvela sam je veterinaru na sterilizaciju koji je primijetio da ubrzano diše pa me pitao radi li to i inače jer bi moglo biti nešto ozbiljno”, ispričala je, objašnjavajući kako je prije imala pse koji su uvijek dahtali pa nije na vrijeme shvatila da bi moglo biti riječi o ozbiljnom problemu.

Prema istraživanjima, mačke obično udahnu između 15 i 30 puta u minuti, ali Moose je imala “do 80 udisaja u minuti”, otkrila je njena vlasnica, dodajući kako bi je hitno vodila veterinaru ako bi došla do 100 udisaja u minuti.

Nakon nekoliko mjeseci stresa i potrošenih 7.000 funti, odnosno gotovo 8.000 evra, dijagnoza je bila da je Moose potpuno zdrava, ali malo čudna.

“Veterinar specijalist je dijagnostifikovao Moose, zapravo mi je rekao da je ona samo malo čudna, što je bilo olakšanje, ali koštalo me je 7.000 funti da to otkriju”, ispričala je, dodajući kako joj je veterinar objasnio da njezino disanje nema nikakve veze sa srcem ili plućima i vjerojatno je riječ samo o njezinom ponašanju.

“Definitivno je tipično za nju da bude tako dramatična… ionako ima ludu osobinu i mislim da je ovo dio toga”, ispričala je vlasnica, prenosi Index.

Povezane vijesti

Napravljena stranica za “procjenu štete”, evo šta bi se desilo kada bi asteroid pogodio BiH

admin

4 horoskopska znaka kojima je uživanje partnera najvažnije

admin

Šta će se desiti ako pojedete previše lubenice

admin