Jajce Online
TURIZAM

Portonovi: Pred nama je nezaboravno ljeto

Ljetna sezona pred nama i pripreme za planiranje odmora, putovanja i događaja koje ne želimo propustiti su uveliko u toku.

Nakon protekle dvije sezone koje su ostale u znaku preventivnih mjera protiv širenja virusa Covid-19, ove sezone konačno ćemo moći uživati u široj ponudi kulturnih, umjetničkih, modnih, muzičkih i sportskih dešavanja na crnogorskom primorju. A gdje je bolje iskusiti ljeto nego uz obalu mora, uz široku ponudu vrhunskih restorana i kafića, okruženi vanserijskim pejzažem u mediteranskom ambijentu?

Ovog ljeta Portonovi će zasijati u svom punom sjaju. Posjetioci koji se odluče da provedu svoj odmor u ovom naselju imat će priliku da uživaju u brojnim aktivnostima koje nam oni pripremaju, a koje će donijeti duh Mediterana u srce Boke Kotorske – od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala i sportskih događaja.

Koncertom Dejan Petrović “Big Band”-a krajem aprila, u organizaciji Opštine Herceg Novi, zvanično je otvorena ovogodišnju sezona događaja na otvorenom u Portonovom. Entuzijazam te večeri i dalje ne jenjava, a organizatori su sigurni da će se ta atmosfera zadržati i u toku predstojećih mjeseci.

PROČITAJTE JOŠ:   Dobar početak sezone u jedinom bh. gradu na moru

Jedna od prvih novosti u ljetnjem programu Portonovog je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club će ovog ljeta organizovati dvije regate, popularnu EST105 internacionalnu regatu Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26. do 28. maja, kao i, već dobro poznatu, Treću Portonovi regatu “Ostrva Boke Kotorske”, koja će se održati od 10. do 12. juna.

“Portonovi Yacht Club će omogućiti onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni director Azmont Investments. On je dodao: “Portonovi se trudi da ponudi mnogo razloga zbog kojih bi ljudi željeli da dođu i zadrže se određeni period kod nas. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog ljeta uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta muzike koja nas čekaju ovog ljeta.”

PROČITAJTE JOŠ:   Turski grad u kojem se proizvodi gotovo trećina ukupnog morfija u svijetu

Upravo će Tapasake Portonovi biti epicentar kvalitetne muzike na crnogorskom primorju ovog ljeta. Više puta proglašavan kao jedan od najboljih beach klubova na svijetu, ovaj restoran japanske fusion kuhinje, poznat i po vrhunskim koktelima, tokom ljetnjih mjeseci ugostit će imena poput Mahmuta Orhana, Marka Najta, Hugela, Buraka Jetera, Sare Jo, Zoe Kida, Nike Turković, Angeline i drugih.

Portonovi tokom predstojeće sezone priprema po nešto za sve uzraste i svačiji ukus, pa vas tako, pored navedenih gostovanja, čekaju i vinske večeri, časovi joge uz zalazak sunca, dječji program, šahovski turniri, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval, filmske večeri na otvorenom i još mnogo toga.

PROČITAJTE JOŠ:   Turistička sezona u Hrvatskoj odlično počela

Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim profilima Portonovog na društvenim mrežama.

Bilo da ovog ljeta želite da iskusite sve čari Portonovog na par dana ili na duži period, na raspolaganju imate širok izbor vila i apartmana koji nude vanvremensko iskustvo života pored mora sa stilom.

Kontaktirajte ih na reservations@portonovi.com i već sada rezervišite svoje mjesto u najatraktivnijem mjestu na crnogorskom primorju ove sezone.

Za više informacija o predstojećim dešavanjima pišite na – events@portonovi.com.

(Klix)

Povezane vijesti

Ženska džamija nezaobilazno mjesto u Jajcu

admin

Najljepši grčki otoci koje trebate posjetiti

admin

Turistička atrakcija i jedna od najopasnijih prometnica na svijetu

admin