Pokrenuta humanitarna akcija za četvericu Jajčana

Otvaramo našu akciju za mjesec mart. Akcija je humanitarnog karaktera i veoma je važna. Radi se o četverici jajčana koji su u jako teškoj zdravstvenoj i ekonomskoj situaciji, poručili su sa neformalne FB grupe “Srcem za stanovnike Jajca”.

DŽEMAL GAZIĆ GAZIJA, čovjek za kojeg smo radili akciju i prošle godine pored svih problema i dijagnoza zapao je u još jednu da su mu se zbog šećera otvorile rane na nogama.

ARMIN ZJAJO, živi bez ikakvih primanja. Izuzetno zdravstveno slab i živi od danas do sutra.

ANGIJAD ČIVA GIGO, još uvijek se oporavlja od operacija oka.

BORO TOMIČIĆ, korisnik kuhinje ima 76 godina u neizvjesnoj situaciji.

Situacija je jako komplikovana. Gazija nam je prioritet da mu probamo sanirati zdravstveno stanje. Za Gigu, Armina i Boru koji su ostali i bez hrane i drva moramo napraviti jedan zajednički poduhvat tako da ih obezbjedimo s po 5 metara drva i paketima hrane kako bi ih obezbjedili u narednom periodu. Raja molimo vas da nam se pridružite u ovoj humanitarnoj akciji kako bi našim sugrađanima obezbjedili osnovne životne uslove.
Situacija je jako teška u našem gradu i potreba je jako puno. Molimo vas za strpljenje i da probamo rješavati probleme na najbolji mogući način. Naš grad, naši ljudi, naša priordna obaveza. Raja dijelite ovu akciju jer sa svakom podjelom postoji mogućnost da se neko od vaših prijatelja pridruži ovoj akciji.To smo se uvjerili u prošlim akcijama gdje je masovno dijeljenje dovelo do velikih donacija. Hvala vam i volimo vas, poručili su.

Uplate možete vršiti putem na naše račune:

  • Swish 0735422254
  • Paypal-a: srcemzajajce@hotmail.com
  • Bankovni račun/IBAN SE22 8000 0810 5907 4272 6169
  • BIC: SWEDSESS
  • Ime Banke: SWEDBANK
  • Vlasnik računa: Edin Filipovic