Počinje Liga mladih SBK/KSB – ‘Vodopad’ dočekuje ‘Promo’

Nakon ljetne pauze te priprema za novu sezonu, ovaj vikend se i zvanično vraćamo na parket. Počinje nova sezona Lige mladih SBK/KSB. Naš kolektiv u ovu sezonu ulazi sa 4 takmičarske selekcije: Predpioniri 2010./11.; pioniri 2008./09.; kadeti 2006./07. i juniori 2004./05.

U kubu su već odavno započeli sa pripremama na svim segmentima, atmosfera je sjajna i sve je spremno kako bi se u prvom kolu dočekali prijatelji iz košarkaškog kluba ‘Promo’ Donji Vakuf.  Ova dva kolektiva snage će odmjeriti u nedjelju, 17.10.2021. godine u sportskoj dvorani Jajce i to u 3 kategorije: Predpioniri, kadeti i juniori.

‘S nestrpljenjem smo očekivali početak nove sezone; svi smo željni igre i spremni da to pokažemo na terenu. Svjesni smo da ‘Promo’ ima sjajne omladinske selekcije ali također vjerujemo kako možemo napraviti dobar rezultat i na jedan prigodan način otvoriti sezonu. Na nama je da damo naš maksimum, nadamo se prvenstveno odličnoj košarci te da sezona protekne u najboljem redu’ poručili su iz Uprave kluba.

Utakmice su na rasporedu od 12 sati! Sretno ekipa!

(kkvodopad)

KK Vodopad