Jajce Online
MAGAZIN

Pjevač Zvezda Granda u procesu promjene pola: Već promijenio i ime

Kada se davne 2013. godine predstavio na sceni Zvezda Granda, mnogi su mu predviđali uspešnu karijeru zbog nevjerovatnog glasa.

Stefan Lukić provukao je pažnju javnosti zbog talenta za muziku i još boljeg scenskog nastupa, a takmičenje u Zvezdama Granda donijelo mu je mogućnost da nastupa u mnogim klubovima.

Mladi pjevač iz Kruševca sada je odlučio da više ne bude muškarac, pa već o sebi govori u ženskom rodu. Takođe, svoje ime je promijenio u Stefi Gazela.

– Bio je u dugoj vezi, raskinuli su jer je stalno napadao druge žene i sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promijeniće pol – kaže dobro obaviješteni izvor za Blic.

Kako dalje navodi, Stefan uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i generalno ima navike jedne žene kada je njega i izgled u pitanju.

– Njemu je sad uvreda da ga neko oslovi u muškom rodu, ni ne okrene se. Kad pričate sa njim konstantno govori “Bila sam, htela sam” i slično. Sad će da krene sa hormonima, pa polako i da zakazuje operaciju – kaže dobro obaviješten izvor.

Povezane vijesti

Bugarska narodna pjesma zaludila korisnike TikToka

admin

Grupa ZAR objavila spot za pjesmu „Bijelo“ na kojoj su ugostili najboljeg gitaristu svijeta

admin

Koliko dnevno treba uraditi trbušnjaka kako bi izgubili salo na stomaku

admin