Pizzerija ‘Megi Dea’ u Jajcu: Besplatna dostava svih jela

Pizzerija “Megi Dea” u Jajcu jedan je od najpopularnijih ugostiteljskih objekata s bogatom ponudom jela i raskošnom baštom u centru grada. Svakodnevno je mjesto za jutarnje kafe i druženja mladih, a uvečer uz najpopularniju glazbu postaje centar za opušteni odmor i kušanje vrhunskih pizza te ostalih jela.

Unutrašnjost pizzerije Megi Dea, jedinstvena je mješavina etno namještaja u duhu historije ovog grada, prilagođena modernim zahtjevima i zadovoljenju potreba gostiju. Specifičan osjećaj apsolutne opuštenosti, ljubaznog osoblja i mirisa jela i pizza zadovoljava sva vaša čula.

U ponudi imaju 15 vrsta vrhunski spravljenih pizza. Tu su i neizbježna jela s roštilja, bogata ponuda i najpopularniji brendova/sarajevskih i banjalučkih ćevapa, ali i druga jela bosanske i internacionalne kuhinje. Također, svojim gostima nude i jela po narudžbi kao što je piletina, riba, sendviči, salate itd.

Ova poznata jajačka pizzerija “Megi Dea” vrši i besplatnu dostavu hrane od ponedjeljka do subote u vremenskom intervalu od 9 do 22 sata. Svoje narudžbe možete izvršiti na broj: 030/657-944.

 

 

(Jajce Online/PROMO)