Pismo čestitke sportskim prijateljima iz KK ‘Budućnost’ Bijeljina

Bijeljina je tokom proteklog petka i subote  bila domaćin finalnog turnira za prvaka BiH u košarci za kadete. U petak je ekipa ‘Budućnosti’ savladala vršnjake iz HKK ‘Rama’ Prozor te tako se sastali u finalu sa ekipom KK ‘Kengur’ iz Zenice. U finalnom susretu mnogo kvalitetniju igru pokazali su domaćini.

Bijeljinci su bili bolji tokom cijelog susreta i zasluženo došli do titule prvaka države. Džafić je imao double-double učinak od 16 poena i 22 skoka uz 5 blokada. Najefikasniji bio je Zečević sa 24 poena, dok je Đorđić ubacio 16 poena. Kod Zeničana Cvitanović je bio najefikasniji sa 21 poenom, Šenudla je dodao 14 koševa.

Ovom prilikom naš klub upućuje pismo čestitke treneru Dario Čojić, njegovoj ženi Dragana Čojić te kompletnom kolektivu KK ‘Budućnost’ Bijeljina:

Dragi sportski prijatelji,

Ovim putem Vam od srca čestitamo na ostvarenom uspjehu. Požrtvovanom igrom, napornim radom i trudom te sportskim umijećem dokazali ste da pripadate u sami vrh bh. košarke. Vaš uspjeh samo je jedan od dokaza Vašeg predanog i stručnog pristupa ovom sportu. Želimo Vam mnogo sreće i u budućnosti te vjerujemo kako je ovo samo jedan u nizu velikih uspjeha ‘Fabrike’.
Srdačan pozdrav!

Uprava KK ‘Vodopad’ Jajce

(kkvodopad)
(bhbasket.ba)

KK Vodopad