Jajce Online
JAJCEVIJESTI

Opća bolnica Jajce: Bila je dobri duh kirurške ambulante

– Danas nas je napustila naša draga kolegica, prijateljica, medicinska sestra-instrumentarka Kristina Ladan-Tina. Teško je naći prave riječi kojima bi dočarali kakva je osoba bila naša Tina, a mi koji smo imali tu sreću da je poznajemo, radimo i družimo se s njom, mi smo bili privilegirani, bez obzira na bol i tugu koju trenutno osjećamo.

Tina je u našoj ustanovi radila punih 20 godina, sudjelovala u spašavanju tuđih života, kao i pri rađanju novih, uvijek vedra, nasmijana, spremna na šalu, ali i ozbiljna, pedantna i odgovorna u svom poslu. Bila je osoba spremna za suradnju, uvijek spremna pomoći, instrumentarka koja je stavljala gipsane zavoje, ali i „držala kontru“ prilikom repozicije, nju smo pitali koji mobitel kupiti, kako instalirati Viber ili kako kupiti nešto online.

Bila je dobri duh kirurške ambulante, operacione sale, ma cijele bolnice, ali smijem reći i svoga grada. Koliko nas je znala usrećiti i razveseliti fotografijama našeg grada i okoline, i nasmijati onim brzim „smiješak, ptičica“.

Vjerujem da si u potrazi za boljim kadrom i boljom perspektivom, otišla na neko ljepše mjesto i promatraš nas kroz svoj objektiv, a mi ćemo te se rado sjećati i pamtiti, bit ćeš uvijek dio našeg kolektiva. Neka te anđeli čuvaju i Počivaj u miru Božjem.

Uposlenici JU Opća bolnica Jajce

(bolnicajajce.ba)

Povezane vijesti

9.576 udruženja iz budžeta FBiH povuklo 113,6 miliona KM

admin

Potpisan ugovor o izgradnji polivalentnog igrališta u Odžaku

admin

Jazz festival svjetskog glasa krajem juna u Jajcu

admin