OO HDZ Jajce ima svog člana Predsjedništva Mladeži HDZ-a

Podijeli članak:

U petak, 10. studenoga, u Orašju je održana IV. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ-a BiH), na kojoj su članovi raspravljali o nizu važnih pitanja i planirali aktivnosti do kraja 2023. godine.

Sjednicu je otvorio predsjednik Županijskog odbora Mladeži Županije Posavske, Marko Maroš, koji je pozdravio prisutne i uputio riječi dobrodošlice.

Na početku sjednice, Predsjedništvo je definiralo sve aktivnosti do kraja 2023. godine, istaknuvši inicijative i planove za početak naredne godine. Osvrćući se na buduće korake, članovi Predsjedništva razmotrili su ključne aspekte rada Mladeži HDZ-a BiH, naglašavajući predanost stranke europskom putu Bosne i Hercegovine.

Jedan od važnih trenutaka sjednice bio je kooptiranje dva nova člana u Predsjedništvo Mladeži. Matej Boras, iz Gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar, i Robert Tokić, iz Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Jajce, postali su dio Predsjedništva, unapređujući time rad i zastupanje interesa mladih članova stranke.

Predsjedništvo je također donijelo važne odluke o raspuštanju i imenovanju povjerenika za nekoliko odbora, uključujući Gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Zavidovići, Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Maglaj, Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Bugojno te Županijske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije. Dodatno, usvojena je odluka o imenovanju povjerenika za Općinsku organizaciju Mladeži HDZ-a BiH Drvar.

Raspravljalo se i o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, s naglaskom na ulozi Hrvatske demokratske zajednice BiH kao glavnog nositelja pozitivnih ideja i predvodnika europskog puta zemlje.

Sjednica je zaključena s optimizmom i predanim pristupom budućim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH, čime se potvrđuje kontinuirana podrška stranke europskim integracijama i jačanju političkog utjecaja u Bosni i Hercegovini.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Građani Rudog ogorčeni su činjenicom da su ostali bez jedine banke, ali i lokalne...

Da građani u BiH loše žive i da im je sve teže preživjeti mjesec,...

Žrtva nasilja u porodici čiji identitet nećemo otkrivati javila se portalu N1 s ciljem...

U sudu u Minhenu danas je održano završno ročište ponovljenog suđenja Srećku S. (64),...

U Bosni i Hercegovini ponovo se dogodio brutalni napad na ženu.

Vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine jutros je u blizini Andorfa u Gornjoj Austriji...