Okrutni zlostavljač i dalje u bijegu: Djevojku oteo, skinuo je golu na Igmanu i tjerao je da šmrče spid

Ghanomeh Gazvan koji je u decembru prošle godine brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi još se nalazi u bjekstvu i za njim aktivirana operativna potraga, potvrđeno nam je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Proslijeđen opis
Kako nezvanično saznajemo istražitelji strahuju da se osumnjičeni napustio granice BiH.

Kako saznajemo svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vektra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene. Izvor blizak istrazi nam je otkrio da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno prije otmice.

Bolesna ljubomora
Podsjećamo da se brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo 15. decembra, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan nagu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao ju je da šmrče spid,piše Avaz

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.

Izvor: haber.ba