Search
Close this search box.

Oglasila se starleta nakon vrelih snimaka u Domu zdravlja

Podijeli članak:

Starleta Katarina Đorđević, čije su provokativne fotografije iz Doma zdravlja Niš, osvanule na njenom Instagram profilu, oglasila se u beogradskim medijima.

Podsjetimo, poslije objavljenih fotografija iz jedne ordinacije, pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mjere protiv pacijentkinje Katarine Đ. Ona je u vrijeme pauze u, službi opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante Donja Vrežina” napravila sporne slike.

“S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona”, navela je Nešić u objavi na Facebooku i podijelila fotografije i video snimke koje je napravila Katarina Đ.Starleta Katarina Đ. je danas je podijelila fotografije na kojima sedi za stolom u Domu zdravlja, oskudno odjevena, na mjestu namijenjenom medicinskim sestrama.

S druge strane Katarina za Kurir ima drugačiju verziju ijcelog događaja.

“Ja se družim sa drugaricom koja radi na tom mestu, dakle zaposlena je u tom Domu zdravlja. Ona je lekar, devet godina tamo radi. Slika je ništa, šta imam da vam kažem. Izgubili su mi celu dokumentaciju. Ljudi mi prilaze, slikaju a ne znaju o čemu se radi. Bila sam u bolnici pre dva meseca. Sve je zavedeno. Imala sam konflikt sa medicinskom sestron koja mi je izgubila tu dokumentaciju. To je bilo pre nedelju dana”, navodi Katarina za “Kurir”.

Kaže da je htjela sama da vidi šta se dešava sa dokumentacijom i da je otišla kod te žene i tražila načelnika.

“Ona je mene napala zbog njenog muža koji me je uveo u deo gde se primaju injekcije. Pozvao je sestru i dala mi je inekciju tako jako da mi je sve modro. Njen muž me nije startovao, samo je bio ljubazan. Načelnik ništa ne zna, šetali su me levo desno ništa nije nađemo sem knjižice. Problem je samo što me proganja ta žena jer je ljubomorna zbog muža. Imam svedoke”,  pojašnjava Katarina i dodaje da je influenser.

Ističe da ih je bilo troje i da joj je sve to smiješno.

“Od tada je sve krenulo. Ja sam se iz zezanja slikala, nisam imala lošu nameru Ja sam influeneser. Zvali su me za Zadrugu. Oni su sad to preuveličali, napastvovali su sve. Kao dugi nokti, utegnuta… Ja ne znam kako njen muž na istom spratu. Ne znam ni kako se zove, znam kako izgleda. Ali od tada je krenulo sve”,  zaključila je Đorđević.

 

 

(nezavisne)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka