Održani predizborni skupovi u Lendićima i na Volijaku

Podijeli članak:

Još jedan predizborni skup održan je 26.09.2022. godine u predivnoj atmosferi u Lendićima uz prisustvo velikog broja ovog i okolnih dnolučkih mjesta. Prije toga održan je manji skup u gradskom naselju Volijak.
U svom obraćanju predsjednik OO SDA Jajce Edin Hozan se zahvalio na podršci u svim dosadašnjim izbornim procesima, te pozvao da i ovaj put kandidati SDA na listama svih nivoa dobiju još bolju podršku. Ukazao je na potrebu da se ispoštuju sva pravila prilikom glasanja.

Najavio je nastavak brojnih jako korisnih programa i projekata čija realizacija može biti još kvalitetnija i bolja ako podršku pruže i viši nivoi vlasti, gdje će SDA Jajce uz podršku svojih birača participirati u narednom periodu.

Predstavljeni su jajački kandidati na Skupštinu SBK i Parlament Federacije BiH Indira Mehić Čejvan, Semina Mukić, AmeMrakoko, Nisvet Hrnjić i Bajro Makić, koji su u svojim obraćanjima iskazali zahvalnost na podršci i nadu da ona neće izostati ni ovaj put.

Pozvali su prisutne da 2.10. časno i dostojanstveno izađu na birališta i podrže candidate za koje misle da će ih najbolje predstavljati u novom mandatnom periodu.Volijakak Lendićići biraju SIGURNO-SDA, poručili su.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Slika Pabla Pikasa Buste de femme (Bista žene), koju je naslikao dvije godine prije...

U realnom svijetu stvarno ekonomsko tržište zahtijeva raznovrsnu radnu snagu, piše Večernji list BiH.

Anel Ahmedhodžić rođen je prije 24 godine u Malmeu, a odrastao je u gradskoj...

Na društvenim mrežama korisnici su podijelili snimak odmjeravanja snaga u potezanju konpoca između vojnika...

U kina u BiH 8. juna stiže finski ratni akcioni spektakl smješten u vrijeme...

Samo četiri sata nakon što ste pojeli orahe ili popili orahovo ulje, poboljšali su...