Održan sastanak OO SDA Jajce, zahvala za izbornu pobjedu

Podijeli članak:

Večeras je u prostorijama OO SDA Jajce održan sastanak na kojem su prisustvovali članovi Izvršnog odbora OO SDA Jajce, Asocijacije mladih OO SDA Jajce, predsjednici Mjesnih odbora OO SDA Jajce i još mnogi članovi i simpatizeri.
Prisutnima se obratio predsjednik OO SDA Jajce Hozan Edin, te je naglasio izuzetno dobar rezultat koji je SDA ostvarila na proteklim izborima, kao i žaljenje zbog neuspjeha predsjednika Izetbegovića. Isto tako, predsjednik Hozan iskoristio je priliku kako bi se zahvalio svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izbornoj pobjedi SDA.

“Mi nastavljamo svoje političko djelovanje na isti način kao i do sada, uostalom građani su nam na izborima potvrdili, te svojim glasovima dali do znanja da je naš rad ispravan, tako da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali”.

Prisutnima su se obratili Makić Bajro- delegat u Parlamentu FBiH i Mukić Semina- zastupnik u Skupštini Srednjobosanskog kantona. Zahvalili su se svima na podršci i naglasili da je to uspjeh stranke, kao i da će se truditi da opravdaju povjerenje koje su im građani povjerili.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na magistralnom putu Tuzla – Sarajevo, u...

Bosna i Hercegovina je na današnji dan prije 30 godina, 2. juna 1993. godine,...

Prihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2023. godine iznosili su 4 milijarde...

Komandant 30. partizanske divizije Stanislav Galić naredio je 23. aprila 1992. formiranje 1. partizanske brigade. Za...

U subotu, 3. juna, održat će se centralni dio manifestacije obilježavanja zločina na području...

U sklopu Škole glume i govora Studio “Jazavac” i ove godine, kao završni rad,...