Objavljen trejler za film “Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”

Podijeli članak:

Napokon je stigao dugoočekivani, prvi trejler novog DC spektakla, studija Warner Bros., “Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”. koji će se u distribuciji Blitz filma prikazivati u bioskopima od 21. decembra.

Film režiraju Džejms Van kao i sam Akvamen, odnosno Džejson Momoa, koji se zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Heard, Jaijom Abdul Matinom II i Nikol Kidman vraća u nastavku hit filma Akvamen iz 2018. godine, koji je globalno postao najprofitabilniji DC film svih vremena.

Obzirom na to da Crni Manta nije uspeo da pobedi Akvamena u prvom susretu, njegova potreba da osveti očevu smrti ga neće zaustaviti i učiniće sve da ga zauvjek uništi.

Ovog puta, Crni Manta je jači nego ikada pre, posedujući moć mitskog Crnog Tridenta, koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga porazio, Akvamen se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantisa, kako bi sklopili neobičan pakt. Zajedno će morati da prevaziđu svoje razlike ukoliko žele da zaštite kraljevstvo i spasu porodicu Akvamena, kao i svijet od potpune propasti.

Džejson Momoa tumači ulogu Artura Karija – Akvamena, koji sada balansira između svojih obaveza kao kralja i novopečenog oca. Patrik Vilson igra Orma, polubrata i njegovog neprijatelja, koji sada mora da postane njegov saveznik; Amber Herd je Mera, kraljica Atlantisa i majka nasljednika trona; Jaija Abdul Matin II je Crni Manta, koji više nego ikad prije želi uništiti Akvamena, a Nikol Kidman je Atlana, moćni vođa i majka sa srcem ratnice. U svojim ulogama se takođe vraćaju Dolf Lundgren kao Nereus i Rendal Park kao dr. Stiven Šin, piše Telegraf.

Film je režirao Džejms Van koji je takođe bio i producent zajedno sa Pitrom Safranom i Robom Kovanom. Izvršni producenti filma su Galen Vajsman i Valter Hamada. Scenario je napisao Dejvid Lesli Džonson – Mekgoldrik, po priči koju su osmislili Džejms Van, Dejvid Lesli Džonson-Mekgoldrik, Džejson Momoa i Tomas Paa Sibet, a inspiracija dolazi od DC likova koje su stvorili Pol Noris i Mort Vajzinger.

“Akvamen i Izgubljeno Kraljevstvo” (Aquaman and The Lost Kingdom) stiže u bioskope od 21. decembra ove godine u distribuciji Blitz Filma.

Pogledajte trejler:

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Uskoro ćemo obilježiti 10 godina od smrti Jovanke Broz, koja je preminula 20. oktobra...

Appleova linija iPhone 15 stigla je u prodavnice u petak dok su ljudi čekali...

Sindikalna potrošačka korpa u mjesecu augustu u Federaciji BiH iznosila 3.322 KM, dok je...

U 19.01 sati Bosnu i Hercegovinu pogodio je jak zemljotres. Prema podacima Euro-mediteranskog seizmološkog...

U BiH sutra će biti oblačno i osjetno hladnije vrijeme sa kišom i temperaturom...

U sklopu priprema za sezonu koja nam predstoji, pioniri i kadeti oodigrali su danas...