Novajlije u Zrinsjkom nadaju se minutaži: Čuli smo sve najbolje o mostarskim navijačima

Josip Gačić i Marin Magdić novajlije su u ekipi Zrinjskog, a ovaj dvojac, koji je nastupao za drugi tim Osijeka, nada se minutaži u mostarskom klubu.

Josip Gačić i Marin Magdić novajlije su u ekipi Zrinjskog, a ovaj dvojac, koji je nastupao za drugi tim Osijeka, nada se minutaži u mostarskom klubu.

Gačić ističe kako je sjajno prihvaćen u klubu od svog dolaska i nada se da će ekipa otići u Evropu.

“Tu sam već 20 dana i dojmovi su vrhunski, od samog starta. Klub ima ambicije uvijek ići u Evropu i biti na vrhu tabele. Upoznao sam se sa svima i sa radom trenera. Prošao sam školu Osijeka, prošao sam posudbu u Ćepinu, gdje sam igrao dobro. Vratio sam se u Osijek, bio sam kapiten drugog tima. Došao je poziv Zrinjskog i nisam razmišljao dugo, drago mi je što sam tu”, rekao je Gačić i dodao:

“Dobro je, noge su teške, ali nema veze. Do 27. imamo vremena još da se pripremimo, nadam se da ćemo biti spremni. Treniramo dobro. Treneru sam na raspolaganju i dat ću sve da se izborim za prvih 11. Želja je izboriti Evropu”.

Isto smatra i Marin Magdić, koji se želi nametnuti i izboriti za minute u dresu Zrinjskog.

“Prvi dojmovi su super, prihvaćen sam i iskusni su tu da bi bio dobar spoj. Radimo dobro i tu su rezultati. Karijeru sam počeo u Grafičaru, a onda sam prešao u Osijek, došao do B ekipe, nisam debitovao za prvi tim. Teže pripreme nego što sam do sada imao, ali uz dobar oporavak, sve se može izdržati. Želim se nametnuti kroz pripreme, odraditi dobro minute koje dobijem”.

Za kraj razgovora za Zrinjski TV, novi dvojac u redovima Plemića poručio je kako se nada povratku navijača na tribine, te kako su o pristalicama mostarskog kluba čuli sve najbolje.

KOMENTARI