Njoj je 21, a njemu 54: ‘Svi misle da sam s njim samo radi novca’

Možda zvuči kao klišej, ali da, godine su samo broj, a to dokazuje i ova Amerikanka koja je svoju slavu stekla dijeleći video zapise sa svojim 33 godine starijim dečkom.

Nicole Downs (21) iz Michigana sa svojim je starijim dečkom više od tri godine. U svojim videozapisima na TikToku često objavljuje kakve stvari joj kupuje Michael (54) otkad su zajedno.

Tako se hvali dizajnerskim torbicama modnog brenda Louis Vuitton, pa ormarom punim odjeće i slično.

Osim toga, Michael je platio za sve njezine zahvate plastične kirurgije, poput botoksa, filera na usnama, a nedavno je platio i brazilsko dizanje zadnjice.

Njihovu vezu Downs je objavila javnosti u kolovozu 2020. na svom računu na društvenim mrežama.

– Otkad smo se upoznali mi smo nerazdvojni. Nisam ga objavljivala prije zbog naše razlike u godinama i tada se nisam htjela nositi s negativnošću drugih ljudi, ali onda sam shvatila da je ovo moj život i da radim ono što me čini sretnom – rekla je Downs.

Nažalost, na svojim je društvenim profilima od drugih dobila negativne komentare i mržnju, a mnogi su tvrdili da je s njim samo zbog novca. Od tada, Downs objavljuje šaljive video zapise kao odgovor na negativne komentare u kojima moli Michaela za novac.

U jednom je priznala da ga je ‘koristila za novac’ i da je ‘previše lijepa za rad’.

Također je više puta govorila o tome da se želi udati za njega i provesti ostatak života s njim, piše The Sun.