Nevjerovatna transformacija Piercea Brosnana za ulogu u filmu “The Last Rifleman”: Možete li prepoznati glumca

Podijeli članak:

U zadivljujućoj transformaciji za predstojeći film Sky Cinema “The Last Rifleman”, Pierce Brosnan je potpuno neprepoznatljiv dok ulazi u cipele veterana Dana D Artija Kraforda.

Sa 70 godina, legendarni glumac prolazi kroz značajnu transformaciju da bi igrao 92-godišnjeg Artija. Koristeći protezu i proćelavu sivu periku, film prikazuje Artiejev stariji izgled, a s odijelom ukrašenim ratnim medaljama, Pierceov portret odiše aurom dostojanstvenog veterana.

Teaser iz filma oduševio je publiku, navodeći: “Pierce Brosnan kao 92-godišnji veteran iz Drugog svjetskog rata Artie u filmu ‘Last Rifleman’ natjerat će vas da ponovo vjerujete u čovječanstvo. Uskoro u Sky Cinema.”

Nevjerovatna transformacija Piercea Brosnana za ulogu u filmu

Nevjerovatna transformacija Piercea Brosnana za ulogu u filmu

Ovaj ratni film priča o stvarnim avanturama poručnika Kraljevske mornarice Jordana, koji je, sa 89 godina, dospio na naslovnice 2014. zbog svog hrabrog bijega iz staračkog doma.

U namjeri da obilježi 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji na Dan D, Bernard je tada prevario osoblje u staračkom domu, rekavši da samo ide “skoknuti do trgovine”. A zapravo je putovao od željezničke stanice Brighton sve do Portsmoutha, da bi na kraju uzeo trajekt za Caen. Uspješno je sudjelovao u komemorativnim događanjima, odajući sa stotinama kolega branitelja počast onima koji su u ratu žrtvovali svoje živote.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Građani Rudog ogorčeni su činjenicom da su ostali bez jedine banke, ali i lokalne...

Da građani u BiH loše žive i da im je sve teže preživjeti mjesec,...

Žrtva nasilja u porodici čiji identitet nećemo otkrivati javila se portalu N1 s ciljem...

U sudu u Minhenu danas je održano završno ročište ponovljenog suđenja Srećku S. (64),...

U Bosni i Hercegovini ponovo se dogodio brutalni napad na ženu.

Vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine jutros je u blizini Andorfa u Gornjoj Austriji...