Search
Close this search box.

Nesreća u Zastinju zbog poledice, ograda spriječila veću tragediju

Podijeli članak:

U jajačkom naselju Zastinju se, večeras oko 18:50 sati, dogodila nesreća koja je alarmirala lokalno stanovništvo, ističući hitnu potrebu za čišćenjem ulica. Incident se dogodio na dijelu koji je nedavno postao poznat kroz viralni video pod nazivomPrizor iz Jajca: Tako su dobro očistili u Zastinju da mogu u papučama hodati, koji je izazvao smijeh i sprdnju među mnogima FB korisnicima.

Nesreća je bila rezultat nemara i nedostatka održavanja ceste, gdje je jedna porodica umalo završila tragično nakon što su udarili u ogradu. Srećom, prošli su bez ozljede uz minimalnu štetu na automobilu.

“Izgleda treba neko poginuti pa da očiste ovu ulicu u Zastinju. Odnijelo čovjeka sa ženom i dvoje male djece u autu. Pozivam sve one komentatore koji su nedavno ismijavali nas apel, da dođu i da nam pomognu da očistimo, ako već neće nadležni”, izjavio je jedan od mještana Zastinja.

This slideshow requires JavaScript.

Kao odgovor na ovaj incident, mještani su preuzeli stvar u svoje ruke i počeli posipati sol po zaleđenoj cesti kako bi makar malo olakšali nesmetanu putnu komunikaciju.

(Jajce Online)

 

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka