Nesreća na magistralnom putu između Jajca i Donjeg Vakufa

Podijeli članak:

Večeras oko 20:50 sati, na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf, dogodila se saobraćajna nesreća. Prema informacijama koje su nam dostupne, putnički automobil sletio je s puta i udario u bezbjednosnu ogradu u mjestu Torlakovac. Trenutno su detalji o povredama vozača i broju putnika u vozilu nepoznati, piše Jajce Online.

Neposredno nakon nesreće, pripadnici Policijske uprave Jajce su reagovali i izašli na lice mjesta kako bi istražili okolnosti ove nesreće. Detaljnije informacije o povredama i eventualnim suvozačima bit će dostupne nakon završetka istrage.

This slideshow requires JavaScript.

Važno je napomenuti da ovo nije jedina nesreća koja se dogodila na području općine Jajce večeras. Prethodno, u Podabrevu, dogodila se nesreća na regionalnom putu u kanjonu Vrbasa u kojoj su sudarila tri putnička vozila. U toj nesreći, jedna osoba je zadobila teže tjelesne povrede, ali se srećom djeca koja su se nalazila u jednom od vozila nisu povrijedila.

S obzirom na trenutne vremenske uslove, uključujući kišu, apeliramo na sve vozače da prilagode svoju vožnju uvjetima na putu. Sigurnost u saobraćaju je od suštinskog značaja, i odgovorna vožnja može spriječiti ozbiljne nesreće kao što su ove. Ostanite bezbjedni na putevima i slijedite saobraćajne propise.

 

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Iz Instituta za jezik Univerziteta u Sarajevu podijelili su duboko saosjećanje nakon vijesti o...

Krađa sapuna i olovaka iz hotela djeluje bezazleno za brojne goste, međutim, neki od...

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...