Search
Close this search box.

‘Nekada sam voljela da imam brze momke, teško mi je da zamislim da se svakog…’

Podijeli članak:

Pjevačica Edita Aradinović nerado govori o svom ljubavnom životu, ali je sada napravila presedan i otvoreno govorila o bivšim momcima, te otkrila da je svoj život zamišljala potpuno drugačije, piše Alo.rs.

Ona tvrdi da iza sebe ima samo dugogodišnje veze i da je sa svakim momkom zamišljala budućnost i porodicu. S obzirom da su joj sve prethodne veze bile veoma turbulentne, Edita je sada potpuno promijenila tip muškaraca sa kojima bi voljela da osnuje porodicu.

– Od svog prvog momka do dana današnjeg uvijek sam imala duge veze, ne kraće od tri godine. Uvijek sam željela i sebe zamišljala u trideset godina sa troje djece. Sa svakim momkom sam zamišljala da je to to, ali obzirom da su sve veze bile turbulentne, sada je moja prekretnica kada radim na sebi i više ne želim da privlačim takve veze i partnere. Nekada sam voljela da imam neke da kažem brze momke, a sada volim dosadne, prizemne, ne toliko glasne – rekla je Edita i otkrila koje osobine mora da posjeduje njen partner:

– Treba da ima puno strpljenja i razumijevanja jer svi mi imamo neke svoje traume, treba i ja da imam strpljenja. Valjda sam sebe kroz ovaj posao razmazila, imala sam posljednje dvije veze na daljinu i živim sama. Teško mi je da zamislim da se svakog dana budim pored nekoga. Želim porodicu i harmoniju – rekla je u podcastu kod Lune Đogani.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Za veliki broj ljudi nezamislivo je biti bez interneta makar i na nekoliko sati....

Tačan datum puštanja u promet počiteljskog mosta još nije poznat, a iz JP Autoceste...

Košarkaši Partizana sinoć su savladali Valensiju rezultatom 79:66 te se na taj način oprostili...

Goran S. (35), državljanin Srbije, pojaviće se pred sudom u švajcarskom gradu Belincona kako...

Devet mjeseci nakon što je teško pretučen u Bratuncu, protiv snimatelja i muzičara Osmana...

Tržište rada se mijenja, a digitalni nomadi su dobrodošli gotovo svugdje. Njihov doprinos osnaživanju...