Nejmara ostavila djevojka nakon njegove 92. prevare

Podijeli članak:

Prema pisanju brazilskih medija slavni nogometaš Nejmar (Neymar) i njegova djevojka Bruna Biankardi (Biancardi) prekinuli su vezu, samo mjesec nakon što su proslavili rođenje svoje kćerke Mavie.

Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili. Ipak, brazilski list “Correio Brasiliense” objavio je vijest o njihovom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac svoju djevojku prevario čak 92 puta. “Nakon 92. izdaje, veza između Nejmara i Brune Biankardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie”, tvrdi “Correio Brasiliense“.

Ovaj put Nejmar je navodno prevario svoju partnericu na zabavi 28. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Ženeira te je Bruna nakon svega odlučila da se konačno rastanu. “Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi”, napisala je na društvenim mrežama.

Biankardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila modelingom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Njeno bogatstvo procijenjeno je na gotovo dva miliona dolara.

Nejmara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Sve je više onih koji se odlučuju za dijetu mesoždera, a jedna od poznatih...

U prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce, zbog opasnosti od obrušavanja kamenja...

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je danas da bi uskoro trebalo da...

lumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Ko je možda i imao sumnju, danas su mu Milorad Dodik i njegovi pajaci...

Ta gospođa dotična meni dolazi u autobus malo jače od 6 mjeseci i pravi...