Najlonke za muškarce – novi modni trend?

Današnji muškarci su ljubitelji uskih farmerica, pa čak i štikli, ali od skoro nose i najlonke.

Najlonke su, smatralo se donedavno, isključivo bile dio ženskog gardarobera. Međutim, vremena se mijenjaju, pa se u skladu sa tim Ksenija Čen iz Toronta koja obožava modu i prati trendove dosjetila da napravi najlonke i za muškarce.

Zvanično je stiglo vrijeme muških najlonki, s čim se slažu i svjetski dizajneri i poznate holivudske zvijezde, koje su na modnim revijama i svečanim dešavanjima nosile najlonke za muškarce. Kako Ksenija kaže, na ideju je došla kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk naišla na stranicu u kojoj muškarci od 20 do 75 godina tragaju za najlonkama koje bi mogli da nose.

“Prvo sam pomislila da čarape kupuju za svoje ljepše polovine, ali sam na kraju shvatila da ih kupuju za sebe” ispričala je Ksenija.

Ona i njen tim su počeli da istražuju kolika je zapravo potražnja za muškim najlonkama i došli su do nevjerovatnog otkrića.

Bili smo iznenađeni kada smo shvatili koliki je broj muškaraca koji žele da kupe ove čarape, uglavnom zvog osjećaja udobnosti i topline. To nije stvar mode, već potrebe – zaključila je ona.

U svojoj kolekciji Ksenija muškarcima nudi najlonke različite dužine, boje i dezena.

Kako se vama čini ovaj novi trend? Podijelite s nama u komentarima.

 

 

(Telegraf)