“Najljepša vijest uoči Ramazana. Volim Travnik!”

Lider SDA i njegova supruga direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović čestitali su na društvenim mrežama izbornu pobjedu Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik.

“Upućujem najiskrenije čestitke Kenanu Dautoviću, novom načelniku Općine Travnik, na uvjerljivoj izbornoj pobjedi. Siguran sam da će podršku glasača opravdati predanim i plodotvornim radom za dobrobit Travnika i svih njegovih građana. Zahvaljujem se Travničankama i Travničanima jer su dali povjerenje kandidatu SDA prepoznavši program naše stranke kao garant za siguran put ka daljem razvoju Vezirskog grada”, rekao je Izetbegović.

Ovaj izborni rezultat, dodao je, dokaz je da su “rad, znanje, iskustvo i ozbiljan tim garant uspjeha, te da je takav rad SDA putokaz za budućnost svima onima koji žele dobro Bosni i Hercegovini.”

Direktorica KCUS-a, prof. Sebija Izetbegović čestitala je, napisavši: “Najljepša vijest uoči Ramazana. Volim Travnik!”

Novi načelnik općine Travnik biće Kenan Dautović iz Stranke demokratske akcije (SDA), dok će u općini Foča (Federacija BiH) o tom ko će biti novi načelnik odlučivati glasovi putem mobilnih timova, pokazali su preliminarni rezultati izbora koje je objavila Koalicija za slobodne i poštene izbore Pod lupom.

(N1)