Najatraktivnija nogometašica svijeta otkrila da posjeduje još jedan talent

Podijeli članak:

Najpopularnija nogometašica svijeta Alisha Lehmann otkrila je svoj dodatni talent i hobi kojim se bavi dok odmara od igara na terenu.

Lehmann (24) važi za najatraktivniju nogometašicu svijeta, a u fokus javnosti dospjela je nakon što je prestigla Rogera Federera po popularnosti među švicarskim sportistima, gdje je trenutno broj jedan na društvenim mrežama.

Zvijezda Aston Ville ujedno je i najpraćenija nogometašica na društvenim mrežama, a nedavno je otkriveno da zaradi oko 280.000 eura od svake nove fotografije na Instagramu. No, osim nogometa i popularnosti, otkrila je da posjeduje još jedan talent.

U razgovoru za BBC Alisha je otkrila svoju skrivenu strast prema rep muzici i pisanju pjesama. Priznala je da je sa saigračicom Shanijom Hayles zajedno pisala pjesme.

“Moja posljednja poruka na društvenim mrežama? Shania. Pisale smo zajedno pjesme i pjevale prošle sezone. Napisale smo rep pjesmu, ali je ne mogu pokazati jer još uvijek nije objavljena. Čut ćete je kad bude objavljena”, poručila je Lehmann za BBC.Lehmann u istom intervjuu nije željela otkriti ime najslavnije osobe s kojom se trenutno dopisuje, iako ističe da ih je mnogo.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...

Okružni sud u Banjaluci osudio je Vladimira Čančara, specijalistu ginekologije i akušerstva iz Univerzitetske...

Pornografske web-stranice mogle bi uvesti niz velikih promjena koje uključuju provjeru kreditnih kartica i...