Načelnica Jezera poklanja Torbici iz “Državnog posla” 22 kvadrata uz Plivu!

Nakon što je ekipa “Državnog posla” snimila epizodu o spuštanju Crvenoj planeti i Jezeru, načelnica ove male opštine u BiH ponudila je Draganu Torbici (Nikoli Škoriću) 22 kvadrata na rijeci Plici.

A sve iz jednog razloga. U ovoj epizodi popularni Torbica, lik kojeg tumači Škorić je govorio o 11 kvadrata zemlje koje je dobio u nasljedstvo u opštini Jezero.

 

Odmah je na Twitteru došao prijedlog za načelnicu Snežanu Ružičić da Torbici pokloni 11 kvadrata u ovoj maloj, a odnedavno veoma popularnoj lokalnoj zajednici.

 

Naravno, prijedlog je odmah prihvaćen, a Snežana za BUKU kaže da je spremna da ugosti ekipu iz “Državnog posla” u Jezeru.

“Draganu Torbici odnosno Nikoli Škoriću iz Državnog posla upućujem molbu da ne prodaje 11 kvadrata u Jezeru koje je dobio u nasljedstvo od strine Joke i da će da dobije na poklon 22 kvadrata na rijeci Plivi, k.č.3936/8. Kada sagradi kolibicu, onda razrađujemo plan za dovući investitore”, rekla je Snežana.

Podsjećamo, opština Jezero u BiH je došla u centar pažnje kada je NASA dala naziv krateru na Marsu po ovoj lokalnoj zajednici na koji je prije nekoliko dana sletio samovozeći rover “Perseverance” (Istrajnost) američke svemirske agencije.

 

 

(bUKA)