Search
Close this search box.

Muslimović pohvalio zeničku pjevačicu: Kanita je potrebna bh. estradi

Podijeli članak:

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje je mnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka s velikim brojem pregleda.

Lijepa Zeničanka već godinama se ‘bori’ kao lavica kako bi zacementirala svoje mjesto na estradnoj sceni. I u tome uspjeva. Uspjela je izgraditi prepoznatljivo ime i prezime.

No, ona se ne zadovoljava mrvicama. Ide dalje, sebe nesebično daje publici, koja joj je velika podrška sve ove godine. Posebno njeni Zeničani. Zato ne čudi što je na festivalu “Kapije sevdaha”, gdje je pjevala u revijalnom dijelu veliki hit “To nije sa, sa”, baš u njenom gradu, dobila more komplimenata i podrške. Ne samo od publike nego i od starijih, iskusnijih kolega.

Posebne komplimente dobila je od regionalne zvijezde Halida Muslimovića koji je kazao da “samo nastavi tim putem, i da za nju nema zime”. Estradi treba upravo pjevačica poput Kanite.

– Kada takvi komplimenti dođu od zvijezde kakva je Halid Muslimović, onda se tu nema šta dodati oduzeti – ponosno nam kaže Kanita, dodajući kako je prezadovoljna nastupom na Festivalu.

Kanita je iskoristila kadrove s nastupa u Zenici, te snimila i video klip za pjesmu “To nije sa, sa” čiji je autor neponovljivi Ibro Mangafić.

 

 

 

 

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Vlasti u Grčkoj jučer su zatvorili arheološki lokalitet Akropolj, jer je tu zemlju zahvatio...

Novi izvještaj Boston Consulting Group, The Network i The Stepstone Group, a u koji...

Netflixov šestodijelni dokumentarac “Hitler and the Nazis: Evil on Trial” postavlja pitanje da li...

Bh. nogometni reprezentativac Amar Dedić jedna je od želja italijanskog prvoligaša Napolija koji je...

Osigurati transparentnost finansiranja političkih stranaka u Bosni i Hercegovini. Tako glasi jedan od 14...

Policija u Doboju sumnjiči najmanje dva izvršioca za krivično djelo teška krađa nad privrednim...