Jajce Online
GLOBUS

Muškarac ubio partnericu s 24 uboda dok je njezina kći bila u sobi i zatim nazvao policiju. Prijeti mu doživotni zatvor

Počelo je suđenje 37-godišnjem Nijemacu optuženom da je ubio svoju partnericu (27) s 24 uboda nožem. U procesu pred okružnim sudom u Regensburgu prijeti mu doživotna kazna zatvora, piše Fenix magazin.

Mark T. je navodno imao iznad tri promila alkohola u krvi kada je ubio svoju partnericu s 24 uboda nožem 6. veljače. Psihijatrijski vještak na Zemaljskom sudu u Regensburgu pretpostavlja kako je 37-godišnjak još uvijek mogao djelovati na uglavnom kontroliran način.

Čovjek iz Neutraublinga je sve više pio alkohol zbog nezaposlenosti. Mark T. je sam nakon ubojstva pozvao policiju. “Trebam policiju odmah. Upravo sam ubio svoju djevojku”, rekao je.

Kada su policajci stigli u stan, u spavaćoj sobi para su ugledali krv na zidu i djevojčicu kako sjedi na krevetu – žrtvinu kćer.

Mark T. je rekao kako je djevojčica trebala skrenuti pogled i kako mu je žao. Nejasno je koliko je dijete primijetilo u vjerojatno zamračenoj sobi. “Svaki dan čekamo da to kad-tad izbije na površinu”, rekao je biološki otac djevojčice na sudu, prenosi Fenix magazin.

Povezane vijesti

Ubojica iz Teksasa svoj pakleni plan je najavio na Facebooku?! Guverner otkriva: ‘To je bilo jedino upozorenje, nema dosje od ranije‘

admin

Magistar umjetnosti i psihologije uhićen zbog ubojstva četvero studenata, počinitelja stravičnih zločina razotkrila su dva traga

admin

Grad koji strepi od Rusa, sklonili su sve znamenitosti, samo čekaju dan kad će se Putinov bijes sručiti na njih. Ovo je mjesto koji prkosi ruskom caru

admin