Search
Close this search box.

Mrkonjić Grad: Pijan se zastavom zabio u parkirani mercedes

Podijeli članak:

I.I. iz Mrkonjić Grada sumnjiči se da je noćas vozeći pijan “zastavu” udario u parkirani mercedes.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da se u ulici Stojana Jankovića u ovoj lokalnoj zajednici oko ponoći dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.I. iz Mrkonjić Grada upravljajući automobilom zastava i parkirani automobil mercedes vlasništvo Z.Č. iz Mrkonjić Grada.

“Kod vozača I.I. izvršenim alkotestirnjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,09 g/kg, nakon čega je lišen slobode. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, naveli su iz policije.

Dodali su da se u mjestu Brdo u Mrkonjić Gradu juče oko 20.50 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.Š. iz ove lokalne zajednice koji je upravljao fiatom i S.G., takođe iz Mrkonjić Grada koji je vozio forda.

“Kod vozača D.Š. izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,32 g/kg. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, kazali su iz policije.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Vlade Njemačke putem Deutsche Gesellschaft für Internationale...

Iako njihova riba završi na trpezama i tanjirima širom BiH, samo na sedmičnoj bazi...

Mišo Banjac publici u BiH i regionu je poznat kao lider popularnog “Jet Set”...

Žena E. H. (29) iz Gračanice preminula je sinoć nakon komplikacija poslije porođaja.

Ledo plus je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Ukoliko želite...

Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Stolac uputio je zahtjev za poduzimanje hitnih mjera vezano za...