Search
Close this search box.

Mostarski genije prvi put podijelio svoju priču: Od nule do velikog biznisa

Podijeli članak:

Osnivač NSofta i Rolle na .debugu je imao svoj prvi javni nastup u životu, u kojem je prepričao 25 godina svojeg poslovnog i životnog puta te oduševio više od 1.200 posjetitelja.

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji.

Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao “direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor”, a svoju životnu i poslovnu priču prvi put je u javnosti podijelio na .debugu 2024, kao jedan od keynote govornika, piše Bug.hr.

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko kašičica sreće.

Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u “oversharing maratonu” na .debugu 2024 otkrio je poslovni, ali i stvarni maratonac.

Predavanje “Treba imati i sreće” zaradilo je nekoliko puta pljesak na otvorenoj sceni, izmamilo i poneku suzu na oko te daleko više osmijeha na lica, a dobilo je i najviše ocjene publike, između 100 tačaka programa.

Stoga, uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju nitko ne može ostati ravnodušan, zaključuje Bug.hr.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Jajce objavilo je natječaj za dodjelu Književne nagrade “Nikola...

Danas je u Jajcu, na relaciji Divičani-Kuprešani, održana spektakularna manifestacija 6. Međunarodni auto slalom...

Mišo Banjac, Prijedorčanin koji živi i radi u njemačkom Minhenu, polako gradi svoju muzičku...

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto...

Netflix će od 24. jula prestati da nudi podršku za svoju aplikaciju na više...

SK Fight prenosiće u noći sa subote na nedjelju (4.00) UFC reviju u kojoj...