Mia Ribić: Imam ogromnu podršku iz Velike Kladuše, drago mi je što predstavljam svoj kraj

Podijeli članak:

Tek joj je 18 godina i već je peterostruka prvakinja Hrvatske i to u motocrossu. I kao da to nije dovoljno, izišla je na pozornicu Superstara i oduševila sve svojim pjevanjem.

Ona je Mia Ribić iz Velike Kladuše. Nakon što je otpjevala ‘Girl on Fire’ od Alicije Keys i ‘Happier’ od Olivije Rodriguez, mnogi su pomislili da joj je samo nebo granica, a komplimente za mladu zvijezdu imali su i članovi Superstara. Nika Turković je njenu izvedu pjesme ‘Happier’ nazvala prekrasnom, Tonči Huljić joj je rekao da je jaka žena, Severina da je želi još slušati, a za Filipa Miletića teško je reći je li više zadivljen njenim fantastičnim glasom ili aktivnostima u motociklizmu, s obzirom da je i on ljubitelj jurilica na dva kotača. Ekipa portala Herc.info napravila je intervju s mladom zvijezdom.

Mia je govorila o tome, kakav je osjećaj bio izići na pozornicu SuperStara. – Mislila sam da ću imati mnogo veću tremu pred sam nastup, ali se sve tako brzo desilo da za tremu jednostavno nije bilo vremena. Čim sam izašla na pozornicu i ugledala žiri, odmah mi je bilo lakše – istaknula je i pohvalila kompletan žiri. Kazala je i da svi zrače posebnom energijom, a najviše se bojala komentara Tončija Huljića koji ima visoke kriterije

Mia Ribić

Također, govorila je o motocrossu i glazbi, kombinaciji koju ona objedinjuje. I- Obje zanimacije su mi veoma blizu srcu. U mojoj glavi motocross ne ide bez pjevanja. Nekada putujem preko 3h do staze na kojoj treniram i nemam šta drugo za raditi po putu nego pjevati. Također, muzika me može dosta motivirati prije nekog stresnog natjecanja.

U budućnosti će se između dvije ljubavi, kako stvari stoje, opredijeliti za glazbu. – Veoma je teško biti žena i profesionalno se baviti motocrossom poslije 25. godine jer morate mnogo toga žrtvovati za sportsku karijeru. Također je veoma teško živjeti od ovog sporta, muškarci su mnogo bolje plaćeni od žena te imaju veću podršku sponzora. Na duže staze me ipak više privlači glazba. San mi je jednoga dana napuniti Arenu i živjeti od onoga što najviše volim raditi.

Mia Ribić

 

Za kraj je komentirala i svoju rodnu Veliku Kladušu. – U Kladušu idem kad god mogu, manje-više svaki drugi vikend. Imam ogromnu podršku Kladuščana što mi mnogo znači. Drago mi je da mogu predstavljati svoj kraj i biti njihov ponos – zaključila je za Herc.info Mia.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Sve je više onih koji se odlučuju za dijetu mesoždera, a jedna od poznatih...

U prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce, zbog opasnosti od obrušavanja kamenja...

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je danas da bi uskoro trebalo da...

lumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Ko je možda i imao sumnju, danas su mu Milorad Dodik i njegovi pajaci...

Ta gospođa dotična meni dolazi u autobus malo jače od 6 mjeseci i pravi...