Metković Mehanika i Jajce potpisali sporazum o partnerstvu

U ponedjeljak u trofejnoj dvorani metkovskog rukometa su predsjednik RK Jajce Mensur Alkić i predsjednik RK Metković-Mehanika Nikola Veraja potpisali Sporazum o sportskom partnerstvu.

Ugovori su potpisani u cilju suradnje rukometnih škola i usavršavanja igrača kojim je uspostavljena suradnja dvaju klubova. Sporazum se odnosi na područje izobrazbe mladih ljudi koji se bave rukometom u smjeru izvrsnosti. Na taj način će se mladi igrači do punoljetnosti afirmirati u RK Jajce, a potom dolaziti na rukometno usavršavanje u RK Metković-Mehanika, ističu u Klubu.

Kao prvi u nizu u Klub je stigao juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine 18-godišnji ljevoruki bek Antonio Radić.

– Posebno sam ponosan sto je jedan klub sa 65 godina rukometne tradicije u ovom slučaju Rukometni klub Jajce dao povjerenje upravo Metkoviću da svojim rukometnim znanjem nadograđuje i usavršava rukometne talente. Zahvaljujem svim trenerima i sportskim djelatnicima vezanim uz metkovski rukomet, od gospodina Zdravke Vučičevića i pokojnog profesora Brace Volarevića do danas, jer je ovo ujedno i zahvala za njihov rad., kazao je predsjednik Kluba Nikola Veraja.

 

(likemetkovic.hr)