Meleg: Na Koševo bez straha i po tri boda, za Sarajevo se pripremamo kao i za ostale rivale

Forma veznjaka Borca Dejana Melega je u velikom usponu, a pokazao je to ovaj igrač i na jučerašnjoj utakmici protiv Olimpika.

FOTO: Facebook/FK Borac Banja Luka

Forma veznjaka Borca Dejana Melega je u velikom usponu, a pokazao je to ovaj igrač i na jučerašnjoj utakmici protiv Olimpika.

Bio je tada strijelac jednog lijepog gola u pobjedi od 3:0, a pružio je i pored toga jako dobru partiju.

“Bio je ovo veoma težak meč za nas, a najvažnije je da smo nastavili pobjedničku seriju i put ka Evropi. U prvom proljećnom kolu smo se dosta mučili protiv Olimpika i sada moramo da budemo prezadovoljni ubedljivom pobjedom. Uvijek je lijepo kada postignete gol ili asistirate, ali sve ide na račun tima, nema iskakanja”, rekao je Meleg za srpskainfo.com.

U narednom kolu Borac ide u goste Sarajevu, a Meleg kaže kako saigrači i on na Koševo idu bez ikakvog straha.

“Meč protiv Sarajeva jeste veliki derbi, ali je za nas sve isto, pripremamo se kao i za ostale rivale. Tabela pokazuje da su oni najbolji sastav u ligi, međutim i najbolji mogu da izgube. Na Koševo idemo bez straha i sa ciljem da osvojimo sva tri boda”, dodao je vezista Borca.

Trenutno je Borac na -5 u odnosu na Sarajevo koje je večeras poraženo od Veleža, pa su se tako Banjalučani definitivno uključili u borbu za titulu.

KOMENTARI