MARKETING

Jajce Online je nezavisni informativni web portal grada Jajca. Ideja o osnivanju .jajce-online.com potekla je iz činjenice da Jajčani, ma gdje se nalazili, zaslužuju da „iz prve ruke“ saznaju sve novosti i događaje vezane za svoj grad – objektivno, na vrijeme i bez bilo čije cenzure.

Jajce Online tim čine mladi ljudi, entuzijasti koji svome gradu žele samo najbolje. U današnjem vremenu informacija je postala jedna od najvažnijih i najskupljih stvari, pa je iznimno važno da što brže i što kvalitetnije stigne do svojih krajnjih korisnika.

Upravo to i jeste naš glavni cilj. Iako svi volimo pohvale na račun svoga rada, Jajce Online prednost daje kritikama i sugestijama, jer samo uvažavajući njih možemo dalje napredovati i razvijati se u željenom pravcu.

 
OGLAŠAVANJE – GARANTIRANO NAJPOVOLJNIJE

Internet oglašavanje već odavno je postalo osnovni i najefikasniji način oglašavanja i reklamiranja. Jajce Online Vam nudi mogućnost oglašavanja putem našeg portala www.jajce-online.com kao i putem naše Facebook stranice.

Oglašavanje vršimo putem statičnih ili animiranih bannera (prema Vašoj želji) i promotivnog teksta na našem portalu, kao i putem objava u vidu fotografije ili promotivnog teksta na našoj Facebook stranici.

Ukoliko se odlučite oglašavati upravo na našem portalu, gratis dobijate jedan mjesec potpuno besplatnog oglašavanja. Za cijene oglašavanja i sve ostale informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili brojeva telefona navedenih na kraju teksta.

Također Vam nudimo i povoljnu mogućnost najave i promocije događaja u Vašim lokalima i poslovnim objektima, što je dakako sjajan način da privučete goste i unaprijedite svoje poslovanje!

 

Kontaktirajte nas:

e-mail: jajceonline.portal@gmail.com

mobitel: (+387) 064/443-06-27 ili  (+387) 064/437-54-88

 

 

Vaš Jajce Online Team!