Search
Close this search box.

Margot Robi najavila pauzu od glume: “Mislim da je svima muka od mene”

Podijeli članak:

Holivudska glumica Margot Robi (Margot Robbie) iznenadila je izjavom da bi mogla napraviti pauzu od glume, iako je film “Barbie” u kojem je glumila doživio nevjerovatan uspjeh.

Ona je za “Deadline” rekla da želi odmoriti od glume jer misli da je svima muka da je gledaju nakon uloge u blokbasteru Grete Gervig (Gerwig).

– Mislim da je svima trenutno vjerojatno muka od pogleda na mene. Možda bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: “Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo opet.” Ne znam koji je moj sljedeći potez – rekla je glumica.

Kasnije u intervjuu rekla je da ima ambicije da režira vlastiti film.

– Stvarno želim režirati. Posljednjih sedam godina osjećam da želim režirati. Ali uvijek sam to doživljavala kao privilegiju, a ne pravo. Polako sam radila na osjećaju da zaslužujem režirati. Teško je jer sam imala sreću raditi s toliko sjajnih reditelja i učiti od njih. Često kada mi dođe neki projekt pomislim: “Zar ne bi bilo sjajno glumiti u tome samo kako bih vidjela kako oni to režiraju?” – kaže Margot.

Dodaje da je stvarno dar što je mogla učiti od najboljih redatelja, među kojima su Greta Gerig i Martin Skorsese.

– Ne žuri mi se jer osjećam da nikad neće biti dovoljno vremena da naučim sve stvari koje želim naučiti prije nego što se odvažim na taj korak, ali definitivno to želim raditi – rekla je.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka