Mališani ‘Fortisa’ Jajce ostvarili plasman u završnicu lige

Danas je Škola malog nogometa “Fortis” Jajce bila domaćin odigravanja utakmica “A” grupe Futsal lige SBK za uzrast U-12 (2008/2009.godište).

Nakon što su proteklih vikenda svoje mjesto u završnici lige osigurali Fotići uzrasta U-10 i U-16, danas su im se pridružili i kolege iz U-12.

U današnjem međusobnom razigravanju između ŠMN Fortis Jajce, ŠN Sport Prevent – Bugojno, MNK Novi Travnik i MNK Vesele iz Bugojna, uz dvije uvjerljive pobjede i jednim porazom zauzeli smo 2. mjesto i plasirali se u završnicu doigravanja futsal lige SBK gdje ćemo za finale igrati protiv pobjednika grupe “B”.

-Uz uspješan dan, žalosni smo jer nam se u prvoj utakmici ozlijedila standardno najbolja igračica obrane za mlađi uzrast Mila Lukić, koja iz utakmice u utakmicu svojom borbenošću i snagom oduševljava kako igrače, trenere tako i publiku koja ima priliku vidjeti njene malonogometne majstorije. Među brojnim dječacima njenog uzrasta, Mila je jedna od tri djevojčice koje se uspješno i ravnopravno natječu za svoje klubove u Futsal ligi. Mili želimo brz oporavak i povratak na teren, navode iz ove škole malog nogometa.

Rezultati današnjih utakmica ŠMN Fortis:

  • ŠMN Fortis – MNK Vesela Bug. (6:2)
  • ŠMN Fortis – Sport Prevent Bug. (1:3)
  • ŠMN Fortis – MNK Novi Travnik (8:3)

 

Tablica grupe A

1. Sport Prevent Bugojno

2. ŠMN FORTIS Jajce

3. MNK Novi Travnik

4. MNK Vesela Bugojno