Majk Tajson otkrio šta se desilo Džejmi Foksu: “Imao je moždani udar”

Podijeli članak:

Legendarni bokser Majk Tajson (Mike Tyson) otkrio je zabrinjavajuće novosti o prijatelju, slavnom holivudskom glumcu Džejmi Foksu (Jamie Fox). Tajson tvrdi da je Foks pretrpio moždani udar i da se ne osjeća dobro.

 Ne osjeća se dobro, kažu da je imao moždani udar. Ne znam tačno šta mu se dogodilo – izjavio je Tajson, prenosi “The Sun”. Foks se trenutno nalazi u rehabilitacijskom centru.

Iako se još ne zna tačno šta se dogodilo slavnom glumcu i zašto se nalazi tamo, poznato je da se ova ustanova specijalizirala za oporavak nakon moždanog udara, rehabilitaciju nakon traumatskih povreda mozga, rehabilitaciju nakon povreda kičme i rehabilitaciju od raka.

Osobe povezane s Džemijem, osim Tajsona, kažu da se on “dobro oporavlja”. Njegova porodica djelovala je dobro raspoloženo tokom vikenda, a također postoje znakovi da je Foks pri svijesti. 

– Novosti iz moje porodice. Tužno je vidjeti kako su mediji poludjeli. Moj otac je napustio bolnicu prije nekoliko sedmica, oporavljen. U stvari, jučer je igrao pickleball! Sljedeće sedmice objavit ćemo uzbudljivu poslovnu vijest – napisala je Korin Foks (Corrine), kćerka Džejmija.

(avaz)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Ko napušta brod jer nije onako kako je zacrtao?

U dva dana video zapis je pregledalo preko 800 tisuća korisnika te mreže, a...

U polju, poviš džamije u rogatičkom selu Žepa, nalazi se misteriozno stablo šljive. Koja...

Sud u Gracu osudio je danas državljanina BiH (35) zbog pokušaja pljačke restorana brze...

Sve su češći nesrećni slučajevi povreda građevinskih radnika, ponekad i sa smrtnim ishodom. Prije...

Bosna i Hercegovina prepustila je svoja prirodna bogatstva koncesionarima koji ih bez kontrole eksploatišu,...