Majer: Dinamo je opasniji nego ikad, vjerujem da možemo proći Tottenham

Dinamo u četvrtak gostovati na Tottenham Hotspur stadionu u prvoj utakmici osmine finala Evropske lige.

Dinamo u četvrtak gostovati na Tottenham Hotspur stadionu u prvoj utakmici osmine finala Evropske lige.

Dan uoči puta u London igrači Dinama stali su pred novinare i najavili dvoboj sa Spursima.

“Očekivanja su, naravno, da neće biti lako. Ali vjerujemo u nas, vjerujemo da je na terenu sve moguće i da će biti dobra utakmica”, rekao je za 24sata Lovro Majer pa dodao:

“Kane, Bale, Son? Opasno zvuče, ali Dinamo je isto opasniji nego ikad. Vjerujem da možemo pružiti dobar otpor i proći ih. Razmjena dresova? Imam tamo dragih igrača, ali nisam još razmišljao o tome.”

Hrabru izjavu dao je Kristijan Jakić.

“Bit će dosta trke, na takvoj ću velikoj razini vidjeti u kakvom sam stanju, jesam li za velike ili male utakmice. Ako budemo kompaktni, neće ni Bale ni Kane ni Son napraviti ništa.”

“Gledao sam ih, pogotovo u zadnjih nekoliko utakmica. U jako su dobrom nizu, imaju četiri pobjede zaredom, puno golova daju, pogotovo Bale i Kane. Nadam se da protiv nas neće, haha, da će nas malo podcijeniti. Ali nema straha ni prema kome.”

Kapiten Arijan Ademi je istaknuo:

“Tottenham je u top 3 momčadi Engleske i čeka nas težak posao u napadu jer opasnost dolazi sa svih strana. Morat ćemo puno pomagati obrani, spremni smo na to. Dat ćemo sve od sebe da ih uspijemo zaustaviti. Ne osjećam pritisak. Mirni smo. Napravili smo dobre stvari i moramo nastaviti to raditi. Svjesni smo njihove snage, gledali smo dosta utakmica. Trebamo biti kompaktni kao dosad.”

KOMENTARI