Lunu i Marka finansiraju fanovi iz inozemstva?!

Luna Đogani i Marko Miljković nerijetko pokazuju poklone koje su dobili od fanova, a to je najčešće garderoba i obuća. Međutim, sada su navodno Lunini fanovi otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 eura za njihovu bebu. Kako se navodi, ljudi koji ih vole i podržavaju još iz rijalitija, spremaju poklon za rođenje njihove kćerke Mije.

 • Poklon putovanje

  Poklon putovanje

  FOTO: INSTAGRAM


Kako piše “Kurir”, oglasila se jedna gospođa iz Beča koja je željela ostati anonimna i ispričala da je otvoren račun i da svako uplati koliko može.

– Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od “Zadruge 1”. I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju djecu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 eura, ali do porođaja će biti i više – otkriva gospođa.

Samo ona je za Luninu bebu namijenila 2.500 eura.

– Svako daje koliko ima. Neko 100 eura, neko 500. Ja sam poklonila 2.500 eura, jer želim da joj se odužim što mi je uljepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svijet da mogu da kupe sve što im bude potrebno – priča ona.

 • Redovno šalju garderobu na pjevačicinu adresu

  Redovno šalju garderobu na pjevačicinu adresu

  FOTO: INSTAGRAM


Također tvrdi i da su Luni i Marku jednom prilikom platili putovanje u Pariz, ali i da redovno šalju garderobu na njihovu adresu.

Inače, Luna je nedavno snimila da je dobila brdo stvari za bebu, a time se pohvalila na Instagramu i zahvalila se.

(avaz)