Lučić: Sa dosta motivacije očekujemo početak nove sezone

Kako nam se približava početak nove takmičarske sezone u košarkaškoj Ligi mladih SBK/KSB, naši momci iz treninga u trening vrijedno rade te sa dosta motivacije očekuju prvo podbacivanje lopte. Stručno osoblje kluba pažljivo je odredilo plan i program po kojem će se momci spremati za predstojeće izazove te su već u realizaciji istog.

Da u timu vlada odlična atmosfera, potvrdili su nam i treneri Kenan Popaja i Edis Redžić:

‘Što se tiče ekipe, igrači pažljivo prate i slušaju naredbe trenera, disciplina je tu, svi su svjesni da nas očekuje duga sezona i da želimo ostavriti što bolji rezultat ali i napredak, kako timski tako i individualno. Radimo na svim segmentima igre te vjerujemo kako će sezona koja je pred nama donijeti dobre rezultate’, poručio je trenerski dvojac.

U stručnom štabu kluba vlada zdrav optimizam a kako je to u igračkom kadru, razgovarali smo sa kapitenom Ivanom Lučićem: ‘Momci stvarno daju sve od sebe iz treninga u trening, nastojimo biti što bolji i svoje znanje dodatno unaprijediti. Naravno svi sa oduševljenjem očekujemo početak nove sezone kako bismo se mogli pokazati u što boljem svijetlu, motivisani smo a atmosfera ne bi mogla biti bolja‘ kazao je kapiten Lučić.

Našim košarkašima ali i stručnom štabu želimo mnogo sreće te da u novu sezonu uđu što spremniji s ciljem da svoj klub i grad predstave na najbolji mogući način kao i do sada!

(kkvodopad)

KK Vodopad