Search
Close this search box.

Lepa Brena uživa u Sarajevu prije spektakla u dvorani Zetra

Podijeli članak:

Balkanska muzička ikona Lepa Brena već nekoliko dana boravi u Sarajevu gdje priprema koncertni spektakl koji će održati 20. i 21. april u dvorani Zetra. Ovaj koncert je dio njene aktuelne turneje „Imam pesmu da vam pevam“, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju da uživaju u njenom prepoznatljivom glasu i energičnoj izvedbi.

Danas je Brena odlučila da iskoristi slobodno vrijeme za opuštanje i uživanje u shoppingu u jednom od sarajevskih tržnih centara. Dok je šetala tržnim centrom, prolaznici su je prepoznali i sa oduševljenjem joj prilazili, tražeći zajedničku fotografiju. Lepa Brena je kao uvijek bila srdačna i pristupačna, rado se fotografirala sa svojim fanovima i razmjenjivala nekoliko riječi s njima.

Ovog vikenda, tačnije 20. i 21. aprila, dvorana Zetra će biti poprište spektakularnog muzičkog događaja na kojem će Lepa Brena prirediti nezaboravne trenutke za sve prisutne. Publici je obećala produkciju na svjetskom nivou i nezaboravnu atmosferu.

Na repertoaru će se naći njeni bezvremenski hitovi kao što su „Jugoslovenka“, „Ja nemam drugi dom“, „Pazi kome zavidiš“, „Okrećeš mi leđa“ i mnogi drugi. Osim što će izvoditi svoje poznate hitove, Brena je najavila i poseban segment gdje će se družiti s publikom, što će svakako dodati posebnu toplinu i bliskost ovom muzičkom spektaklu

This slideshow requires JavaScript.

.

Ulaznice za koncert su u prodaji i već se traži veliko interesovanje, pa se očekuje da će dvorana Zetra biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog muzičkog događaja i uživate u koncertu jedne od najvećih zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije – Lepa Brene.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Iako njihova riba završi na trpezama i tanjirima širom BiH, samo na sedmičnoj bazi...

Mišo Banjac publici u BiH i regionu je poznat kao lider popularnog “Jet Set”...

Žena E. H. (29) iz Gračanice preminula je sinoć nakon komplikacija poslije porođaja.

Ledo plus je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Ukoliko želite...

Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Stolac uputio je zahtjev za poduzimanje hitnih mjera vezano za...

Ovo je inspirativna priča o mladoj ekipi koja je u jeku korone zasukala rukave,...