Lepa Brena: Boba i ja smo zaista prošli kroz život veoma trnovito

I nakon 29 zajedničkih godina, Brena i Boba ulažu u svoj odnos. 10 590 dana provedenih u braku proslavili su 7. decembra u Monte Carlu Lepa Brena i Slobodan Živojinović.

– To je imponzantna brojka i nadam se da ćemo slaviti i narednih godina – kazala je Brena pred kamerama RTL Exkluziva otkriva legendarna pjevačica. A sve je  bilo impozantno te 1991. godine kada su se teniski as i muzička diva oženili u beogradskom hotelu.

Svadbena torta imala je pet katova, a bila je prekrivena jestivim reketima i gramofonskim pločama. Na meniju je bilo čak 650 vrsta jela. Pjevačica je nosila Dior vjenčanicu, koju su dizajnirali samo za nju. Svadba je koštala 50 000 maraka, no tajna njihove sreće nije u novcu, već u bračnoj mudrosti!

– Svaka od nas naravno želi upoznati princa. Ono što bih ja preporučila mladim damama, da znaju voljeti i da nauče pratioca na životne kompromise. Puno bolje je imati prijatelja u životu.

I dan danas, nakon 29 zajedničkih godina, Brena i Boba ulažu u svoj odnos.

– Mi imamo često izlete gdje se podsjetimo da smo jedan bračni par koji ima vrlo dugačak bračni staž i volimo otputovati zajedno gdje možemo biti posvećeni jedno drugom – otkriva.

Njih dvoje prošli su puno uspona i padova. Izgradili su poslovno carstvo, osim u Beogradu gdje imaju vilu na Bežaniskoj kosi, najviše vremena provode u Miamiju i Monte Carlu. Ipak, lijepe životne trenutke zasjenila je tragedija kada im je 2000. godine ispred kućnog praga otet sin Stefan. I baš zato njihova petoročlana porodica najvažnija im je u životu. Porodica s Brenom nastupa i na velikim koncertima, a kada je sama s Bobom –  zapjeva mu njegovu najdražu pjesmu!

– Ja mislim da Boba najviše voli pjesmu „Ja nemam drugi dom“, uvijek mi je jako teško kada vidim suzu u njegovim očima, onda se i ja rasplačem zato što smo nas dvoje zaista prošli kroz život veoma trnovito, veoma radno i znamo cijeniti sreću i uspjeh.

 

Izvor: Tabloid.hr