Komadić raja na Bahamima u kojem uživa Džoni Dep

Podijeli članak:

Postoji šansa da se ova prolazna fantazija pretvori u stvarnost jer je otok Little Pipe Cay, koje se nalazi na Bahamima, na tržištu za 100 miliona dolara. 

Snimani filmovi

Smješten u arhipelagu Egzuma na Bahamima, raj od 40 hektara poznat je kao omiljeno mjesto slavnih ličnosti poput Džonija Depa (Johnny Depp), Tajlera Perija (Tyler Perry) i Dejvida Koperfilda (David Copperfield).

Kada vidite ovaj egzotični karipski otok, možda ćete imati deža vi osjećaj jer je Little Pipe Cay primijećen u filmovima visokog profila poput ”Pirati sa Kariba” i ”Kasino Rojal”. Prirodna blaga poput savršene tirkizne nijanse mora, gusta džungla i netaknute bijele plaže čine Little Pipe Cay savršenim mjestom ne samo za odmor već i za život.

Glavna rezidencija na otoku od 530 kvadratnih metara nudi smještaj u 11 spavaćih soba, a prostor privlači visokim plafonima, klasičnim stilom uređenja i velikim staklenim površinama s kojih se pruža pogled na nevjerovatnu prirodu.

Spa centar

Oko primarne rezidencije nalazi se heliodrom i pristanište za superjahte bogatih vlasnika. Brojni čamci i oprema za sportove na vodi kao što su jet ski i kajaci pomažu da uživate u ovom primorskom raju. 

Od infinity bazena olimpijske veličine do uređenih vrtova, privatne teretane i spa centra, kuća je spektakularna i ima puno osoblje koje brine o fenomenalnom imanju.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na magistralnom putu Tuzla – Sarajevo, u...

Bosna i Hercegovina je na današnji dan prije 30 godina, 2. juna 1993. godine,...

Prihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2023. godine iznosili su 4 milijarde...

Komandant 30. partizanske divizije Stanislav Galić naredio je 23. aprila 1992. formiranje 1. partizanske brigade. Za...

U subotu, 3. juna, održat će se centralni dio manifestacije obilježavanja zločina na području...

U sklopu Škole glume i govora Studio “Jazavac” i ove godine, kao završni rad,...