Koeman: Ne moramo biti zabrinuti zbog Messija, za Suarezom ne žalim, nismo mi Atletico

Ronald Koeman je u izjavi za medije pred sutrašnji meč Barcelone protiv Huesce još jednom govorio o Lionelu Messiju, koji se još uvijek oporavlja od povrede.

Ronald Koeman je u izjavi za medije pred sutrašnji meč Barcelone protiv Huesce još jednom govorio o Lionelu Messiju, koji se još uvijek oporavlja od povrede.

Kako kaže Holanđanin, Messiju dobro ide i biće spreman za ovu utakmicu.

“Dobro mu ide. Trenirao je 30. i 31. decembra, dok su ostali igrači bili slobodni. Ne osjeća nikakve probleme. Spreman je, sretan i motivisan. Važan nam je“, rekao je Koeman, a potom komentarisao i njegov status u klubu pošto se mnogo govori o odlasku, pošto mu i ugovor ističe.

“Kao i svaki igrač kome ističe ugovor, slobodan je da odluči šta želi da uradi i na koji način. Do sada je pokazao da želi najbolje za ovaj tim. Ne vidim problem u tome što nije donio konačnu odluku. Ne moramo da budemo zabrinuti ili nervozni”, dodao je Koeman.

U subotu je operisan Phillipe Coutinho, kojeg čeka tromjesečna pauza.

“To je veliki gubitak. Nedostaje nam mnogo igrača i to je problem. Moramo da radimo sa onima koji su tu. Nemamo sreće“, iskomentarisao je to Holanđanin.

Zanimalo je novinare da li Koeman žali zbog prodaje Luisa Suareza Atletico Madridu u finišu prelaznog roka.

“Ne. Odluku su donijeli on i klub. Ja želim svima sve najbolje. Sudbina je htjela da završi u Atleticu. Ne možete da nas poredite sa njima. Postoje različiti načini da se dođe do pobjede. Zbog njihovog stila igre, dovoljno im je za pobjedu da postignu jedan gol. S nama nije tako”, istakao je Koeman, kojem ne ide najbolje na klupi Barce za sada.

Priliku da počne da popravlja utisak ima u nedjelju od 21 sat kad Barca igra s Huescom.

KOMENTARI