Search
Close this search box.

Ko je biznismen koji je pronađen mrtav u automobilu u centru Bijeljine

Podijeli članak:

Risto Petrić, koji je sinoć nađen mrtav u automobilu u Bijeljini, godinama se bavio biznisom, ali se o njemu u gradu ipak malo zna.

Nije se ničim posebno isticao u zajednici u kojoj je živio i radio i nije privlačio pažnju, kao neki drugi biznismeni – kažu sagovornici Srpskainfo iz Bijeljine.

Petrić je rođen su semberskom selu Vršani, gdje je registrovano i njegovo preduzeće “Petrić” d.o.o. u sklopu kojeg je imao benzinske pumpe na području Bijeljine i Brčkog.

U selu Balatun je imao Poslovnu jedinicu Trgovina na veliko šljunkom i pijeskom. Ova ispostava Petrićeve firme bavila se vađenjem, separacijom i prodajom šljunka.

Prošle godine je osumnjičen za nelegalnu ekspolataciju šljunka, ali taj postupak nije završen.

Neki njegovi sugrađani kažu da Petrićeva firma posljednjih godina nije najuspješnije poslovala, jer nije mogla izdržati konkurenciju lanaca pumpi velikih kompanija.

Oglasilo se tužilaštvo

Okružno javno tužilaštvo Bijeljina ujutro će izdati nalog za odukciju tijela muškarca čiji su inicijali R.P, pronađenog sinoć u automobilu Toyota u Bijeljini, rekla je Srni dežurni tužilac Danica Stjepanović.

“Naložićemo obdukciju, nakon koje ćemo, ako to bude interesantno za javnost, izaći sa saopštnjem. Nikakve druge informacije sada nemamo i ne možemo dati dok ne bude utvrđen uzrok smrti”, rekla je Stjepanovićeva, prenosi Srna.

Podsjetimo, tijelo muškarca pronađeno je sinoć u 17.15 sati u automobilu Toyota u Ulici Živojina Mišića u Bijeljini, a ljekar je na licu mjesta konstatovao smrt.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka