Search
Close this search box.

Klapa Intrade briljirala na prvom koncertu u Jajcu!

Podijeli članak:

Velikani dalmatinske pjesme Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su po prvi put u karijeri održali koncert u Jajcu! Nastupili su na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u Bosni i Hercegovini, na platou tik uz vodopad rijeke Plive, na manifestaciji Kraljevski festival zabave.

Nakon što su krajem protekle godine održali spektakularni koncert u Sarajevu koji je za njih također bio premijerni, koncertom u Jajcu su potvrdili da uistinu imaju brojne fanove i publiku i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Hitovi ‘Zora bila’, ‘Ne damo te pismo naša’, ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat ‘jubit’, ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Našu pismu pivaju’ i ‘Kapetane tribali bi doma’,  samo su neki od velikih hitova u kojima je publika sinoć uživala.

Tomislav Bralić se na koncertu više puta osvrnuo na ljepotu grada Jajca i posebno vodopada koji se nalazi u samom središtu grada i koji je već proglašen jednim od 12 najljepših vodopada u Europi.

A ako je suditi po fenomenalnom prijemu publike koja je gotovo sve izvedene pjesme pjevala  od riječi od riječi, Bralić i Intrade će se sigurno ponovno vratiti u Jajce.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U splitu je noćas eksplodirala istinska bomba, tačno u ponoć – Ivan Rakitić je...

Samir Nurkić, jedan od najpoznatijih harmonikaša u regionu, umijećem ruši stereotipe o harmonici, a...

Policija Salcburga intervenisala je jutros po prijavi da je mladić (19) iz Bosne i...

Ljetovanje u Hrvatskoj mnogima je postalo preskupo, a pojedinim Hrvatima i nedostižno.

Od sada samo uz odobrenje kretanje šumom i šumskim putevima za određene kategorije obavještavaju...

Mladi se ipak vraćaju na selo. Dva mladića iz Bijeljine prije manje od godinu...