Search
Close this search box.

Kada će se sanirati odbojne ograde na potezu Jajce – Jezero i Jajce – Banja Luka?

Podijeli članak:

Zastupnica Naroda i pravde u Zastupni¢kom domu Parlamentu FBiH Alma Beganovié uputila jetiiekom danaSnje 6. redovite sjednice ovoga doma inicijativu Javnom poduzecu Ceste Federacije BiH.
Inicijativa je usmjerena na sanaciju i postavljanje novih odbojnih ograda na dionicama Jajce-Jezero te Jajce-Banja Luka s obzirom da na ovim dionicama Cesto dolazi do prometnih nesreێas tragicnim ishodima, te su prema izlaganju zastupnice Beganovic jedne od najsmrtonosnijih u BiH.

“Ograde su u losem stanju i na vise mjesta ih uopce nema”, dodala je i zakljucila Beganovic izmedu ostalog.

– U suradnji sa zastupnicom Naroda i Pravde u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Alma Zorlak Beganović podnijeli smo inicijativu za sanaciju i postavljanje novih odbojnih ograda na putnim pravcima Jajce-Jezero i Jajce-Banja Luka!! Nadamo se da će nadležni imati razumijevanje i konačno riješiti ovaj problem a samim time i spasiti ljudske živote. Zahvaljujem se kolegici Almi na razumijevanju i podršci u rješavanju velikog problema kako građana Jajca tako i šire okoline, napisao je Malik Turanović. općinski vijećnik Naroda i pravde u Jajcu.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka